Це Львів, крихітко: якою буде погода у День міста

Якою буде погода у Львові на день міста, 4 травня.

Якою буде погода у Львові на день міста, 4 травня.

Події
03 травня 2019 16:52

У суботу, 4 травня, синоптики прогнозують у Львові грози і град. Про це VG Львів повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. 

Містянам і туристам радять гуляти Львовом з парасольками чи дощовиками. Учасників дорожнього руху просять бути обережними під час негоди.

"Під час негоди намагайтеся не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Під час грози потрібно уникати відкритої місцевості та води, бо вода — відмінний провідник струму, а блискавка, як правило, б’є по найвищому об’єкту на своєму шляху. Найбезпечніше під час грози перебувати у приміщенні із громовідводом, але якщо гроза застала вас у місті — сховайтеся у магазини, під’їзд тощо. Не страшно, якщо ви перебуваєте в автомобілі, тільки закрийте вікна. Ховаючись під деревами, не забувайте про те, що блискавка найчастіше попадає в найвищі з них — дуби, тополі, сосни", — застерігає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради Віктор Іваніцький.

Додамо, про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, інформувати "Гарячу лінію міста" за телефоном 15-80 для оперативного реагування відповідних служб.

Нагадаємо, 763-й День народження Львів святкуватиме у стилі ретро: повна програма. У Сихівському районі святкування відбуватимуться у Центрі Довженка на проспекті Червоної калини, 81 та на площі перед Центром.

Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (3-5 травня)

ДИВИСЬ ЩЕ:

Старі фотографії: як святкували День Львова 30 років тому

Дивись і згадуй: у мережу виклали фото Львова 35-річної давності

Неймовірна реконструкція: як виглядав Львів 250 років тому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах