Обшуки у Львівській податковій: що відомо

Держбюро розслідувань розповіло подробиці обшуків у Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області. Фото умовне.

Держбюро розслідувань розповіло подробиці обшуків у Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області. Фото умовне.

Події
05 травня 2019 16:35

У Львівському управлінні фіскальної служби викрили протиправну діяльність конвертаційного центру, що діяв протягом 2018-2019 років. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Держбюро розслідувань.

За попередніми даними, місячний тіньовий обіг центру становив понад 500 мільйонів гривень.

Відомо, що проведено обшуки  окремих службових осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області та на об’єктах, які використовували організатори транзитно-конвертаційного центру для акумулювання готівки. 

Під час обшуків вилучили речові докази. Фото ДБР.

Під час обшуків вилучили речові докази. Фото ДБР.

"Під час досудового розслідування, викрили протиправне виведення у тіньовий сектор безготівкових коштів підприємств реального сектору економіки та державних коштів та конвертацію їх у готівку через організацію незаконного формування податкового кредиту. Ці дії завдали шкоди економічним інтересам держави у особливо великих розмірах. Наразі діяльність центру припинили", –  йдеться у повідомленні.

Попередньо справу кваліфікували відповідно до ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України – фіктивне підприємництво та зловживання владою або службовим становищем.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Батьки в шоці: на Львівщині дитина знайшла 150 тисяч гривень і повернула власнику

Дивись і згадуй: у мережу виклали фото Львова 35-річної давності

Неймовірна реконструкція: як виглядав Львів 250 років тому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах