Жахи нашого міста: у Львові жорстоко побили голову ОСББ

Новина - Події - Жахи нашого міста: у Львові жорстоко побили голову ОСББ

Новина - Події - Жахи нашого міста: у Львові жорстоко побили голову ОСББ

Події
16 травня 2019 17:00

Голова ОСББ "Фамільний дворик", що на вулиці Кульпарківській у Львові, стверджує, що один із місцевих мешканців напав на неї. Причиною нападу жінка називає відмову погодити переведення квартири у нежитлове приміщення, повідомляє Zaxid.net.


"Я тебе зараз вб'ю, стара карга"


Того дня на прийом до голови ОСББ прийшла мешканка, власниця чотирьох квартир. У голови та бухгалтерки вона вимагала довідку для переведення квартири в нежитлове приміщення. Але їй відмовили, мовляв, через те, що всі мешканці проголосували проти створення комерції на першому поверсі. Після того жінка подзвонила своєму чоловікові.

"Десь за хвилин сім вривається він в кабінет і починає нам погрожувати. Спершу спокійно починає розказувати, що йому ця довідка потрібна, що, розумієте, я по вуха в боргах, бо купив у вас три квартири і ще комерцію. Після цього він розщепнув куртку, витягнув пістолет, в чоло голові ОСББ наставив і казав "Я тебе зараз вб'ю, стара карга", – каже бухгалтерка ОСББ Олена Гриців.

За словами жінки, вона змогла вибігти з кімнати, хотіла кликати на допомогу, але кривдник наздогнав її. Кинув на підлогу, сів зверху і намагався скрутити голову.


Забарикадувався у квартирі


Голова ОСББ нині у лікарні. Рідні постраждалої вже звернулися до поліції. Чоловік, який погрожував пістолетом, забарикадувався у квартирі. Правоохоронці до нього "достукалися" аж пообіді наступного дня. Втім, поки що поліція цього інциденту не коментує.

Місцеві мешканці кажуть: із сусідами Остап Крукеницький ніколи не конфліктував. Але про його сварки з головою ОСББ знали.

"В мене конфліктів з ним не було. Знаю, конфлікти були вже попередньо з головою. Голова була права з юридичної точки зору, він був не правий. Висловлював свою позицію криками, матами", – розповів мешканець будинку Михайло Нестеренко.


"Завалимо. Знаємо, де ти і твої діти"


Рано-вранці після конфлікту на мобільний побитої голови ОСББ надійшло повідомлення з погрозами.

Нападник продовжує погрожувати голові ОСББ.

Нападник продовжує погрожувати голові ОСББ.

Додому пані Люба повертатися поки що боїться. Бо мешкати з нападником, каже потерпіла, все ж доведеться в одному будинку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Львів небезпечний: група підлітків напала на пасажирів маршрутки

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

Фото розсекречення: стара львівська жебрачка виявилася молодою блондинкою

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах