Обвал у ліцеї: оголошено перевірку усіх підпірних стін Львова

Через обвал у ліцеї №?28 оголошено масштабне обстеження усіх підпірних стін Львова.

Через обвал у ліцеї №?28 оголошено масштабне обстеження усіх підпірних стін Львова.

Події
20 травня 2019 16:06

Через обвал підпірної стіни у львівському ліцеї №28, оголошено масштабне обстеження усіх підпірно-огороджувальних стін міста. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповів заступник міського голови Львова Сергій Бабак, обвал на вулиці Тютюнників стався через сильні зливи. Нині небезпечне місце огороджено. Щоб унеможливити подальший зсув ґрунту, огородження буде додатково підсилено. Два дерева у місці зсуву через загрозу падіння будуть зрізані. Додатково обстежать стан усіх дерев, які ростуть на схилі стіни.

"Уже замовлено проект щодо проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки Ліцею №28. Протягом місяця проект мав би бути готовим. Після проходження експертизи буде визначено виконавця робіт, який зразу ж приступить до робіт. За попередніми оцінками вартість аварійно-відновлювальних робіт може становити до 1,5 мільйона гривень", — додав Сергій Бабак.

Додамо, що внаслідок обвалу стіни, на щастя, ніхто не постраждав.

Додамо, що схожі ситуації трапляються у Львові вже не вперше. 11 січня обвалилася ліпнина з львівської поліклініки, що на вулиці Руській. 16 січня снігова брила пошкодила дах автомобіля на Словацького. А 17 січня, з третього поверху будинку на проспекті Шевченка у Львові обвалилась частина аварійного балкону. Того  дня шматок цегли впав на 18-річну дівчину на вулиці Долинній. 1 лютого шматок ліпнини з балкону на Дорошенка відправив у лікарню перехожого. 26 лютого обвал стався біля музею "Сало". У Львові порахували будинки, під якими краще не ходити. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

З дитиною на руках: жінка працює повією на трасі біля Львова

За особливим рецептом: у центрі Львова туристам пропонують пити каву з "пеніса"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах