Вчителька в шоці: поліцейські знайшли четвертокласниць, які "замінували" рідну школу

Поліцейські розшукали дівчаток, які 22 травня повідомили про замінування школи №3 у Львові.

Поліцейські розшукали дівчаток, які 22 травня повідомили про замінування школи №3 у Львові.

Події
23 травня 2019 09:49

Поліцейські швидко розшукали дівчаток, які 22 травня повідомили диспетчерам екстреної швидкої допомоги про замінування школи №3 у Львові.

Хоча за інформацією Львівської міськради, неправдиве повідомлення надала учениця третього класу вже згаданої школи, проте поліція згодом встановила: дівчаток було двоє. Обидві навчаються у четвертому класі.

"Попросили в нас інформацію щодо двох дітей четвертого класу нашої школи і попросили запросити батьків на розмову з поліцією", –  розповіла zaxid.net директорка середньо загальноосвітньої школи №3 Світлана Уралова.

Класна керівничка досі не може повірити у те, що двоє з кращих її учениць-лідерок "замінували" рідну школу. Чому дівчата це зробили – пояснити не може. Каже, того дня, навіть, контрольної чи самостійної не планувалося.

"Я ще сиділа поруч з дитиною, з нею розмовляла. Я кажу: "Напевно треба зателефонувати до батьків класу, щоб вони не хвилювалися". І вона повністю зі мною все погодила. Це для мене питання, чому саме вони. Це є дуже добрі діти", – розповіла класна керівничка класу, де навчаються юні "мінерки" Віра Качмар.

Додамо, що Галицький відділ поліції за цим фактом зареєстрував кримінальне провадження. Батькам дівчат загрожує від 1700 до 5100 гривень штрафу.

Нагадаємо, 22 травня близько 10:45, до поліції надійшло повідомлення про замінування школи на вулиці Степана Бандери у Львові. Через це довелося евакуювати учнів і вчителів не лише школи №3, але й школи №10, яка теж знаходиться у цій будівлі. Загалом було евакуйовано більше 300 людей.

Співробітники львівської поліції швидко знайшли псевдомінерку.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Татова гордість: восьмикласниця зі Львова "замінувала" власну школу

Вкрали сумку, набиту грішми: директор "замінував" торговий центр у Львові

Ніхто не кликав танцювати: львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах