Гамселив кулаками і душив: винниківського чиновника звинувачують у побитті двох дівчат

Винниківського чиновника звинувачують у побитті двох дівчат

Винниківського чиновника звинувачують у побитті двох дівчат

Події
30 травня 2019 10:50

Заступника мера Винник з питань ЖКГ та фінансової політики Михайла Мамута звинувачують у побитті двох дівчат на концерті на львівському стадіоні СКА. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інцидент стався близько 21:00 вівторка, 28 березня, на стадіоні СКА перед виступом Дана Балана. За словами родича постраждалої, ім’я якого не розголошується, конфлікт виник, коли дівчата зупинилися біля дружини чиновника. Вона заявила, що немає чим дихати і що дівчата їй заважають. Ті ж відповіли, що їм також не подобається стояти поряд і вони згодом відійдуть. Раптово зі свого місця пінявся чоловік глядачки і почав обзивати дівчат.

"Він показав на низ трибун і запитав: "Ви хочете туди зараз полетіти?". У відповідь моя сестра запитала, чи він сам не хоче туди полетіти. Той відповів: "Ну давай, зроби так, щоб я туди полетів". Після цього сестра просто послала його і тоді чоловік вдарив їй кулаком у лице, але трохи змазав. Коли за неї заступилася подруга, то він схопив її за горло і почав душити. Хтось із глядачів намагався тримати його за руки, але він все одно ще другий раз вдарив прямо у лице мою сестру", – зазначив родич однієї з постраждалих. 

Зокрема, він розповів, що дівчата гукали охоронців, але ніхто не прийшов. На місце події викликали патрульних, які забрали чоловіка у відділ поліції. Вже там потерпілі дізналися, що нападником є чиновник Винниківської міськради Михайло Мамут.

Винниківського чиновника Михайла Мамута звинувачують у побитті двох дівчат

Винниківського чиновника Михайла Мамута звинувачують у побитті двох дівчат

Сам Михайло Мамут журналістам розповів, що не був на концерті у Львові.

"То не правда. Я на концерті не був. Заяву в райвідділ не писав. Якщо хочете правди, то зверніться у райвідділ", – сказав Михайло Мамут.

За словами родича постраждалих, чиновник пропонував дівчатам примиритися і просив у них вибачення.

Інформацію про інцидент на стадіоні СКА у прес-службі Патрульної поліції Львівщини підтвердили. Там зазначили, що виклик надійшов від однієї з глядачок. На 47-річного чоловіка написали заяви про нанесення тілесних ушкоджень.

Посадовець Винниківської міськради у свою чергу написав заяву на дівчат про побиття своєї дружини. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за нанесення легких тілесних і направили в суд клопотання про проведення експертиз.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дівоча пам’ять: львівська депутатка за рік тричі "забувала" повідомити НАЗК про доходи

Заможний, але одружений: у Львові назвали найбагатшого депутата міськради

Два роки судився: львів'янин змусив відомий косметичний бренд українізуватися

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах