Цеглою по голові: львів'янин до смерті побив безпритульного

У Львові чоловік до смерті побив безхатченка

У Львові чоловік до смерті побив безхатченка

Події
07 червня 2019 17:43

У Личаківському районі львів’янин  до смерті побив чоловіка. Тіло загиблого виявили у підвальному приміщенні закинутої будівлі на вулиці Мечникова. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мечникова в котельні недобудованої споруди знайшли труп невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті. Загиблим виявився 43-річний безхатченко.

  "Поліцейські встановили, що між ним та 41-річним жителем Львова, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт, під час якого зловмисник наніс чоловікові кілька ударів цеглою по голові.  Внаслідок отриманих травм безхатченко помер на місці. Його тіло було скероване на судмедекспертизу", – йдеться у повідомленні поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачене покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання чоловіку міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Львівщині сталося жорстоке вбивство 17-річного Павла Арсентьєва, якого до смерті закатували троє неповнолітніх товаришів, а тоді закопали. Фото трупа хлопці виклали у соцмережі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Померли в один день: у квартирі на Замарстинівській виявили тіла подружжя

Була єдиною донькою: тато загиблої розповів подробиці смерті молодих киян у Львові

Останній рейс: у львівському тролейбусі помер пасажир

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах