Не парся: синоптики розповіли, чого чекати львів'янам цього тижня

Прогноз погоди у Львові цього тижня з 24 по 30 червня

Прогноз погоди у Львові цього тижня з 24 по 30 червня

Події
24 червня 2019 16:50

Цього тижня у Львові прогнозують зниження температури і похмурі дні. За інформацією сайту Sinoptik.ua, сильних дощів чекати не варто, хіба поодинокі випадки.

Сьогодні, 24 червня, у Львові буде похмуро. Температура повітря прогріється лише до 23 градусів тепла. У другій половині дня можливий дощ із грозою.

Завтра, 25 червня, прогнозують ясний день без опадів. Температура +16 градусів вночі підвищиться вдень до 26 градусів тепла.

У середу, 26 червня, у Львові очікується хмарна погода вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Опадів не передбачають. А температура вдень коливатиметься у межах 20-28 градісув тепла.

У четвер, 27 червня, ясне ранкове небо затягнеться хмарами у середині дня і похмуро буде до самого вечора. Вдень прогнозують дощ із грозою, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура сягатиме 28 градусів тепла.

У п’ятницю, 28 червня, у Львові обіцяють ясний ранок і похмурий день. Проте без опадів. Повітря похолоднішає до позначки 21 градуси тепла.

У суботу, 29 червня, у Львові хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Темрепатура повітря максимально прогріється до 18 градусів вище нуля.

У неділю, 30 червня, очікуйте хмарної погоди, проте опадів не прогнозують. Температурний максимум сягатиме 20 градусів тепла.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах