Молодо, та не зелено: що відомо про нового голову Львівської ОДА

Кабмін погодив призначення Маркіяна Мальського головою Львівської ОДА

Кабмін погодив призначення Маркіяна Мальського головою Львівської ОДА

Події
26 червня 2019 16:40

Кабмін погодив призначення Маркіяна Мальського головою Львівської облдержадміністрації. Про це повідомив представник президента в уряді Андрій Герус. За його словами, відповідне рішення ухвалено на засіданні в середу, 26 червня. 


Що відомо про Маркіяна Мальського


Почесний консул Австрії у Львові, адвокат і голова західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger Маркіян Мальський народився у 1984 році. Освіту здобував у Львівському національному університеті імені Івана Франка, а також з кордоном. 2006-2007 — Інститут Світової Торгівлі, Берн, Швейцарія, Магістр Міжнародного Права та Економіки. 2005-2006 — Стокгольмський Університет, Швеція, LL.M. — Міжнародний комерційний арбітраж, Магістр права. 2001-2006 — ЛНУ ім. І.Франка, Факультет міжнародних відносин. Магістр міжнародних економічних відносин. 2001-2006 – ЛНУ ім. І. Франка, Юридичний факультет, Магістр права.

Після "Революції гідності" відмовився обійняти посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області, яку виграв у публічному конкурсі. Причина відмови – відмінність у баченні розвитку та цілей служби після співбесіди з Романом Насіровим. 

Одружений, виховує двох синів. Батько Маркіяна Мальського також Маркіян Мальський є деканом факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Франка. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах