Переслідує жінок з дітьми: львів’янки нажахані підозрілим фотографом

Львів’янки нажахані підозрілим фотографом. Фото умовне.

Львів’янки нажахані підозрілим фотографом. Фото умовне.

Події
01 липня 2019 10:20

Львів’янка Алла Гето опублікувала на сторінці спільноти "Варта 1" гнівний пост, в якому нарікала на фотографа, який шпигував за нею і її дитиною. Жінка закликала дівчат і мам з дітьми бути пильними.

"Сьогодні, 30.06.2019 року, близько 15:00, я йшла з центру в сторону залізничного вокзалу, та переходила дорогу на світлофорі від скверу біля церкви Ольги і Єлизавети в строну вул. Федьковича-пл. Кропивницького. Через дорогу помітила чоловіка, який дивно поводився. Тримав в одній руці пакет, в другій руці телефон і помітно нервував. То дивився в мою сторону, потім відводив погляд ніби когось видивляється чи чекає. Переходжу дорогу, а він продовжує тримати телефон і обертатись в мою сторону. Йду прямо по Кропивницького в сторону Городоцької. Обертаюсь, чоловік продовжує рухатись за мною, але знову то ховається за машини, то робить вигляд що роздивляється будинки і церкву, і продовжує тримати телефон в руках, камерою в мою строну і непомітно натискає кнопку. Дохожу до відділення нової пошти, заходжу в середину і помічаю що він йде за мною. Стоїть ніби за мною в черзі і тримає телефон. І тут я розумію, що ніякої посилки забирати він не буде, просто весь час він йшов і фотографував…", – написала Гето. 

За її словами, у телефоні незнайомця, який той показав їй на вимогу, виявилося безліч фото різних дівчат, жінок і мам з дітьми, знятих на вулиці. 

"Він вибіг з відділення нової пошти в невідомому напрямку. Можливо проживає десь в цьому районі. На вигляд років 40, ріст 180-185см, русяве коротке волосся, був непримітно одягнений, темна сорочка на короткий рукав, звичайні штани, по розмові і поведінці – в людини психічні розлади. Мовлення не внятне, відводить погляд, нервує. Видно, що лякливий, але і не боїться йти за дівчатами і бути поміченим", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Львові знову активізувався "майонезний маніяк".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах