Свиня російськомовна: 11-річний львів’янин погрожує судом ПриватБанку

11-річний львів’янин погрожує судом Приватбанку

11-річний львів’янин погрожує судом Приватбанку

Події
03 липня 2019 10:08

11-річний львів’янин погрожує судом ПриватБанку через російськомовний рекламний контент у додатку Приват24. Обурений користувач Лука Гев вимагає від установи виправити ситуацію. Про це у Facebook повідомила мама хлопчика Юлія Хомчин.

 "Хочу звернути вашу увагу, що ПриватБанк – український. Чому в програмі "Скарбничка" озвучка свині російська? Коли натиснути на неї, вона каже: "Уху, ещё!". Це – неповага, в нашій мові є таке слово як "ще". Закон зобов’язує вас спілкуватися зі своїми клієнтами єдиною державною мовою. Якщо ви не виправите ситуацію, я буду змушений звернутися до суду", – йдеться у повідомленні хлопчика.

11-річний львів’янин погрожує судом Приватбанку через російськомовний контент

11-річний львів’янин погрожує судом Приватбанку через російськомовний контент

У відповідь ПриватБанк попросив у клієнта вибачення за "незручності", а отриману скаргу передав на опрацювання профільним фахівцям.

Юлія Хомчин зазначила, що Лука користується карткою ПриватБанку за програмою "Картка Юніора". Вона контролюється батьками.

 "Рух коштів легко відслідковується, налаштовується верхня межа одноразової та добової суми, а дитина не має справ з готівкою і ризиків пов‘язаних з живими грошима в кишені", – додала Юлія Хомчин.

У Приватбанку перепросили у клієнта за

У Приватбанку перепросили у клієнта за "незручності"

Нагадаємо, відомий львівський активіст Святослав Літинський змусив відомий косметичний бренд Yves Rocher (її українське представництво "Ів Роше Україна") розробити українськомовну версію свого сайту.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах