Несподівано: забудовник не зобов’язувався зберегти мозаїку магазину "Океан"

Львівському активісту не вдалося знайти документ, в якому зобов'язали забудовника зберегти мозаїку магазину «Океан».

Львівському активісту не вдалося знайти документ, в якому зобов'язали забудовника зберегти мозаїку магазину «Океан».

Події
24 липня 2019 11:38

Представник громадської організації "Креативне місто Львів" Всеволод Поліщук стверджує, що йому не вдалося знайти документ, де було зафіксовано зобов'язання забудовника зберегти мозаїку магазину "Океан". Про це Поліщук написав на своїй сторінці Facebook.

"У містобудівних обмеженнях такого нема точно. Дехто з посадовців посилається на проект, який брали до уваги при ухваленні рішення міськвиконкому. Але з того проекту показали тільки картинку візуалізації, яка нічого не доводить і нікого не зобов'язує. У такій ситуації мав би бути покараний не лише забудовник, а й хтось із чиновників мерії. Натомість мерія влаштовує цирк із "обговоренням можливості відновлення мозаїки", — написав він.

Забудовник знищив мозаїку легендарного магазину

Забудовник знищив мозаїку легендарного магазину "Океан" у Львові, яку обіцяли зберегти. Фото Зручне місто

Нагадаємо, розбирати легендарний магазин "Океан" на вулиці Володимира Великого у Львові почали у квітні. 18 липня у мережі з'явилася інформація про те, що забудовник знищив морську мозаїку, яку обіцяли зберегти. Проте представник забудовника запевнив, що її просто "перенесли". На позачерговому засіданні виконавчого комітету Львівської міськради вирішили скасувати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ "Компанія Ріел-Естейт Груп" будівлі магазину "Океан".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах