Молодо-зелено: 23-річний львів'янин може стати наймолодшим депутатом Верховної Ради

23-річний львів’янин Святослав Юраш може стати наймолодшим депутатом Верховної Ради. Фото вести.

23-річний львів’янин Святослав Юраш може стати наймолодшим депутатом Верховної Ради. Фото вести.

Події
25 липня 2019 17:51

23-річний львів’янин Святослав Юраш може стати наймолодшим депутатом Верховної Ради. Згідно з даними ЦВК, Юраш проходить за списком від партії "Слуга Народу". У списку партії він під номером 27. 

Про Юраша відомо, що нині він безробітний. Навчався у Варшавському (Польща) та Калькутському (Індія) університетах. Був серед засновників прес-служби Євромайдану та головою комунікацій творчого об’єднання Babylon’13. Свого часу отримав орден від екс-президента Петра Порошенка.

Додамо, що батько Святослава Юраша – Андрій Юраш, директор департаменту у справах релігії та національностей Міністерства культури.

Нагадаємо, у неділю, 21 липня, відбулися позачергові вибори народних депутатів України, під час яких обирали склад Верховної Ради IX скликання. У Львові загальна явка виборців становила 52,34%, тобто проголосувало 302542 особи. Найактивнішими були мешканці Сихівського району міста. Тут проголосували 54,28% (62590) виборців. Депутати, які перемогли на одномандатних виборчих округах у Львові: додай у друзі на Facebook.

Додамо, що на виборчій дільниці № 461982 94-річна львів'янка порвала бюлетень та намагалась його з’їсти (відео). 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах