Восьмеро в лікарні: у львівському ресторані отруїлися відвідувачі

У львівському ресторані отруїлися відвідувачі

У львівському ресторані отруїлися відвідувачі

Події
31 липня 2019 11:57

У Сокільниках біля Львова у ресторані "Княжий Двір" отруїлися відвідувачі. Інцидент трапився під час святкування відвідувачами у різні дні. Про це VG Львів повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

У вівторок, 30 липня, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовано восьмеро людей. Ще один пацієнт госпіталізований в лікарню у Пустомитах, а інший від госпіталізації відмовився і лікується амбулаторно.

Читай ще: Львівщина увійшла до трійки областей-лідерів за кількість спалахів кишкових інфекцій

 "Троє осіб з тих, що звернулися по допомогу до медиків, 27 липня були у ресторані "Княжий двір" на хрестинах, решта 28 липня святкували у цьому ресторані день народження. Зі спільних страв пацієнти споживали салат "Цезар", шашлик і борщ з млинцями з м’ясом. Що стало причиною чергового спалаху кишкових інфекцій, наразі невідомо. Це стане відомо пізніше, зараз на місці працюють фахівці. Стан пацієнтів – середньої важкості", — розповів ZAXID.NET заступник директора львівського обласного лабораторного центру Олег Когут.

За словами адміністраторки ресторану "Княжий двір" Надії Бартошик, відвідувачі ресторану приносили з собою солодку випічку з кремами, фрукти, зокрема кавуни. Є підозра, що людина могли отруїтися кавунами, однак остаточні дані будуть після проведення усіх необхідних лабораторних досліджень.

Нагадаємо, 9 червня у ресторані "Червона Рута" у Львові святкували весілля 100 людей. Станом на ранок 11 червня за допомогою звернулися 39 осіб. Ближче до обіду їхня кількість зросла до 45. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах