Зачини кватирку: увечері у Львові прогнозують грозу і град

7 серпня у Львові прогнозують грозу і град.

7 серпня у Львові прогнозують грозу і град.

Події
07 серпня 2019 16:50

До кінця доби середи, 7 серпня, синоптики прогнозують у Львові грозу, град, шквал 17 — 22 м/с. Про це VG Львів повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради настирно рекомендують львів'янам і туристам не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами.

"Під час грози потрібно уникати відкритої місцевості та води, бо вода — відмінний провідник струму, а блискавка, як правило, б’є по найвищому об’єкту на своєму шляху. Найбезпечніше під час грози перебувати у приміщенні із громовідводом, але якщо гроза застала вас у місті — сховайтеся у магазини, під’їзд тощо. Не страшно, якщо ви перебуваєте в автомобілі, тільки закрийте вікна. Ховаючись під деревами, не забувайте про те, що блискавка найчастіше попадає в найвищі з них — дуби, тополі, сосни", — йдеться у повідомленні.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати "Гарячу лінію міста" за телефоном 15-80 для оперативного реагування відповідних служб.

Нагадаємо,  під час зливи випадковий перехожий врятував Львів від потопу.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах