Вода за графіком: Водоканал і мер Львова прокоментували подорожчання тарифів

Водоканал і мер Львова прокоментували подачу води за графіком. Фото membersunited.net.

Водоканал і мер Львова прокоментували подачу води за графіком. Фото membersunited.net.

Події
08 серпня 2019 10:12

Віце-президент Асоціації "Укрводоканалекологія" Ольга Бабій заявила, що для того, аби забезпечити цілодобове водопостачання, необхідно або зменшити тариф на електрику для водоканалів, або переглянути тариф на водопостачання для споживачів підприємств. Про це вона зазначила у Києві під час засідання Асоціації "Укрводоканалекологія" за участю представників водаканалів України. 

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий закликав Кабінет Міністрів негайно втрутитись у ситуацію, що склалась, у зв’язку з подорожчанням електроенергії для водоканалів, та прийняти рішення, яке дозволить водоканалам стати гарантованими споживачами електроенергії. Це дозволить купувати дешеву електроенергію в Енергоатому, не піднімаючи тариф на воду.

Садовий додав, що у Львові з 2010 року вода цілодобово. "Ми далі будемо тримати цю планку. Так є і буде, як би важко нам не було", — написав міський голова Львова Андрій Садовий на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у Львові планують запровадити подачу води за графіком. Погодинне водопостачання може вступити в дію уже після 20 серпня.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах