Відео: у центрі Львова п'яна компанія побила чоловіка з дружиною

У центрі Львова побили 59-річного чоловіка та його дружину

У центрі Львова побили 59-річного чоловіка та його дружину

Події
14 жовтня 2019 18:13

На вулиці Староєврейській у центрі Львова кілька молодих чоловіків побили 59-річного чоловіка та його дружину. Під час бійки постраждав один із очевидців, який заступився за жінку. Про це повідомив депутат міськради Львова Ігор Зінкевич, який опублікував відео очевидців.

Інцидент стався близько 21:30 13 жовтня, біля закладу "Час поїсти" у центрі Львова. Що стало причиною конфлікту невідомо. Втім на відео чітко видно як троє юнаків під час штовханини кілька разів б'ють старшого чоловіка в обличчя. Дружина постраждалого попросила очевидців викликати поліцію, за що отримала удар кулаком по обличчю. Від сильного удару жінка впала на землю. Після цього нападники втекли із закладу.

Судячи із відео, всього в компанії було четверо осіб – дівчина і троє хлопців. Коли на місце приїхали патрульні і почали відбирати у постраждалих покази, один із нападників знову з'явився біля закладу. Правоохоронці затримали цього чоловіка після того, як на нього вказали постраждалі.

У розмові з патрульними 59-річний постраждалий зазначив, що бійка почалася після того, як він попросив компанію не матюкатися і поводитися спокійно.

За інформацією ZAXID.NET, у прес-службі Нацполіції Львівщини повідомили, що наразі отримали заяви від двох постраждалих у цій бійці – 59-річного мешканця Пустомитівського району та 40-річного львів'янина.

"До поліції надійшли дві заяви від чоловіків про те, що вони отримали тілесні ушкодження від невідомої особи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК умисні легкі тілесні ушкодження). Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють причетних до цього інциденту осіб", – повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

На вулиці Староєврейській у центрі Львова кілька молодих чоловіків побили 59-річного чоловіка та його дружину.

На вулиці Староєврейській побили 59-річного чоловіка та його дружину

Один з молодиків підійшов до жінки впритул і дав їй кулаком по обличчю, від чого вона впала на землю

Один з молодиків підійшов до жінки впритул і дав їй кулаком по обличчю, від чого вона впала на землю

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах