Фотофакт: у львівському трамваї встановили платіжний термінал

У одному львівському трамваї встановили платіжний термінал

У одному львівському трамваї встановили платіжний термінал

Події
28 жовтня 2019 14:19

Від сьогодні, 28 жовтня, в одному львівському трамваї №3, що курсує від площі Соборної до Аквапарку, встановили платіжний термінал. За його допомогою можна придбати проїзний квиток готівкою і банківською карткою.

Нині термінал працює у тестовому режимі. В грудні у "Львівелектротрансі" вирішать залишати його чи ні. Термінал EasyPay дає можливість придбати квитки, оплатити комунальниі послуги, поповнити мобільний рахунок та провести банківські операції.

У одному львівському трамваї №3 встановили платіжний термінал

У одному львівському трамваї №3 встановили платіжний термінал

Маршрут, за яким курсує трамвай з терміналом, обрали навмисно, аби перевірити чи працюватиме апарат на вулиці Вітовського. Адже відомо, що там слабкий інтернет, а також погана дорога.

"На частині вулиці Вітовського колія у жахливому стані. Коли їде трамвай йде дуже велика вібрація, важливо протестувати апарат саме на цій частині, щоб знати чи впливатиме така вібрація на роботу терміналу", — розповів ZAXID.NET начальник відділу комп’ютерного забезпечення "Львівелектротрансу" Павло Маковецький.

Термінал будуть тестувати протягом місяця

Термінал будуть тестувати протягом місяця

За його словами, незважаючи на те, що термінал займає досить багато місця, його встановили на тому ж місці, де він був, коли трамвай курсував Берліном. Це місце у трамваї призначене саме для білетомата.

Такі ж термінали почнуть встановлювати в інших берлінських трамваях, якщо цей пройд випробування. Окрім цього, платіжні термінали мають встановити і в тролейбусах, однак там вони будуть трохи менші за розміром. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах