І молодим, і гостям гірко: на Львівщині люди масово отруїлися на весіллі

На Львівщині люди масово отруїлися на весіллі

На Львівщині люди масово отруїлися на весіллі

Події
06 листопада 2019 13:24

У вівторок, 5 листопада, у ресторані на Львівщині під час святкування весілля отруїлися одинадцятеро людей. Усі пацієнти напередодні їли в ресторані "Криве озеро" у Новояворівську. 

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, спочатку до інфекційного відділення Новояворівської районної лікарні з симтомами гострого ентероколіту госпіталізували шестеро гостей. Серед спільних страв, які вживали хворі, були: смажена риба, червона риба, фаршировані печериці та м'ясні слойки. 

Читай ще: перелік усіх ресторанів, піцерій і їдалень міста, де масово труїлися відвідувачі впродовж останніх кількох років.

Як розповіла заступниця начальника управління Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Улашина, 3 листопада у ресторані "Криве озеро" святкували весілля, на якому було понад 130 гостей. Тож не виключено, що кількість людей, що отруїлися, може зрости. Перші хворі почали звертатися по допомогу до лікарів після обіду 5 листопада, повідомляє ZAXID.NET.

 "Працівники Держпродспоживслужби і Яворівського відділу львівського обласного лабораторного центру зараз проводять перевірку ресторану: відібрано на дослідження продукти, що були в ресторані, взято змиви, перевіряється персонал. Готується рішення про тимчасове закриття ресторану", – зазначила Олена Улашина.

Нагадаємо, у Львові масово отруїлися відвідувачі фаст-фуду, яких госпіталізували ввечері 14 жовтня. Згодом кількість отруєних зросла вдвічі. 18 жовтня кількість людей, які отруїлися у ресторані швидкого харчування, зросла до 11.Ресторан закрили на перевірку. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах