Немає де руки помити: спеціалісти перевірили ресторан на Львівщині, де отруїлися гості

Кількість отруєних у ресторані Новояворівська зросла до вісімнадцяти

Кількість отруєних у ресторані Новояворівська зросла до вісімнадцяти

Події
07 листопада 2019 13:22

Кількість отруєних у ресторані Новояворівська зросла до вісімнадцяти. Сьогодні, 7 листопада, у інфекційне відділення Новояворівської районної лікарні госпіталізували ще сімох людей зі симптомами гострого ентероколіту.

Всі пацієнти потрапили у лікарню після святкування весілля 3 листопада у ресторані "Криве озеро". Медики зазначають, що кількість отруєних може і надалі зростати. Адже на весіллі було понад 130 гостей. Як повідомила zaxid.net заступниця начальника управління Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Улашина, спеціалісти уже провели обстеження і перевірили ресторан.

"Під час перевірки було виявлено низку недоліків. В одному приміщенні у них проводять обробку м'яса, риби і брудних овочів. Перевіряючим не надали всі документи на продукти, які вони використовували. Для персоналу відсутні умови для миття рук, тобто, у них ні в одному цеху немає умивальника",  зазначила вона.

Зокрема, Олена Улашина розповіла, що на весілля привозили їжу, яку готували за межами ресторану: фуршетний і козацький столи та кондитерські вироби і торт.

Роботу ресторану призупинили на 10 днів.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах