Не витримали: львівські футбольні фанати розповіли чому побилися з французами

Футбольні вболівальники розповіли чому побилися з французами

Футбольні вболівальники розповіли чому побилися з французами

Події
07 листопада 2019 15:33

Українські футбольні вболівальники розповіли про причини масової бійки з французами у ніч на 7 листопада на площі Ринок у Львові. Участь у бійці взяли понад сотня людей. Заворушення тривали понад дві години. 

"Вони перші почали цей конфлікт, ще у Франції. Ми були там на виїзді. І вони перші почали конфліктувати, постійно провокували нас, показували непристойні жести та матюкалися", — розповів zaxid.net вболівальник футбольного клубу "Олександрія" Артем.

Він зазначив, що цей випадок не перший, коли  українські фанати б’ються з уболівальниками французького футбольного клубу "Сент-Етьєн". За його словами, французи раніше вже билися з вболівальниками з Дніпра і Києва.

Також українські футбольні фани припускають, що провокації з боку гостей будуть і сьогодні на матчі на "Арені Львів", де футбольний клуб "Олександрія" прийматиме "Сент-Етьєн".

Натомість, французькі вболівальники коментувати інцидент не хочуть. У відповідь на запитання журналістів, вони почали матюкатися англійською мовою. Один з них навіть замахнувся ногою, намагаючись вибити мікрофон з рук. Частина французьких фанів одразу втекла від камер, а близько 20 інших — продовжили стояти біля хостелу неподалік площі Ринок.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах