Заробляв на смерті: у Львові судили 76-річного патологоанатома

У Львові патологоанатом "погорів" на хабарництві

У Львові патологоанатом "погорів" на хабарництві

Події
14 листопада 2019 13:01

У Львові патологоанатом із медбратом "погоріли" на хабарництві. Обидва працівники Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги брали гроші у родичів померлих за розтин та інші послуги, які мали б бути безкоштовними.

Як з’ясувало слідство, 76-річний патологоанатом Богдан Гулевич разом з 51-річним медбратом Романом Наконечним мінімум тричі отримували хабарі за проведення розтину тіл, зберігання їх у холодильних камерах, миття та одягання, повідомляє zaxid.net.

Вони 26 травня минулого року отримали 2000 гривень від родичів померлого за розтин та підготовку тіла до поховання. 22 серпня 2018 року Роман Наконечний взяв 2400 гривень для себе і свого керівника Богдана Гулевича за транспортування померлого з Кам’янка-Бузького району та його розтин. А 28 серпня Наконечний з Гулевичем отримали за підготовку тіла до поховання 2300 гривень на двох.

На судовому засіданні 4 листопада цього року підозрювані визнали свою провину і покаялися у скоєному. Суддя Шевченківського райсуду Ірина Зима, яка розглядала цю справу, призначила Гулевичу і Наконечному максимальний штраф за оголошеною статтею – по 12,750 гривень кожному.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах