Свято наближається: названа дата відкриття Різдвяного ярмарку у Львові

Названа дата відкриття Різдвяного ярмарку 2019 у Львові

Названа дата відкриття Різдвяного ярмарку 2019 у Львові

Події
03 грудня 2019 13:15

Традиційний різдвяний ярмарок у Львові цьогоріч стартує 13 грудня. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Різдвяний ярмарок на проспекті Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької до пам’ятника Тарасу Шевченку) і на площі Ринок (західна та східна сторони) працюватиме з 13 грудня 2019 року до 19 січня 2020 року. У будні — з 11.00 до 22.00, у святкові та вихідні дні — з 10.00 до 23.00.

Традиційно на ярмарку будуть гастрономічні та сувенірні сектори, а також будинок Святого Миколая. Його розмістять на місці клумби.

Де у Львові зустріти святого Миколая: адреси, ціни, фото

Під час Різдвяного ярмарку у Львові відбуватиметься чимало цікавих заходів: конкурс скульптур, святкова хода звіздарів, різдвяний фестиваль.

"Згідно з вимогами до організації ярмарку, всі торговельні ятки мають дотриматися санітарних норм і правил пожежної безпеки", — йдеться у повідомленні міськради.

Додамо, що 7 грудня на подвір’ї Палацу мистецтв на Коперника відкриють "Зимовий маркет", де працюватиме BBQ-фудкорт, влаштовуватимуть кіноперегляди та різні майстер-класи.

Нагадаємо, 22 грудня 2018 року на різдвяному ярмарку у Львові, що на проспекті Свободи, стався вибух газового балону і пожежа. Загинув чоловік, ще троє людей постраждали. Туристи спостерігали за пожежею, попиваючи каву. 24-річний Андрій Алямський став першим, хто не розгубився, а одразу почав надавати першу медичну допомогу потерпілим. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Різдвяний ярмарок закрили.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах