Домоглися свого: дорогу зі Львова в Брюховичі капітально відремонтують

Дорогу зі Львова у Брюховичі відремонтують і розширять

Дорогу зі Львова у Брюховичі відремонтують і розширять

Події
21 листопада 2019 14:41

Дорогу зі Львова у Брюховичі відремонтують і розширять. Сьогодні, 21 листопада, депутати Львівської міської ради підтримали петицію про капітальний ремонт цієї ділянки.

Петицію про капітальний ремонт дороги від вулиці Замарстинівської до Брюхович на сайті електронних петицій опублікували 25 серпня, а 15 жовтня вона набрала необхідні 500 голосів для розгляду депутатами, повідомляє zaxid.net.

Автор петиції, член громадської організації "Розвиток громади" Володимир Беньо зазначив, що капітальний ремонт дороги зі Львова до Брюховичів востаннє робили 10 років тому і її стан не є задовільним.

 "Натомість щорічно відбуваються латкові та ямкові ремонти, котрі утримують дорогу в належному стані близько року, потім все по новій, що приводить до щорічного розпорошення коштів платників податків. За останні 9 місяців 2019 року на цьому відрізку дороги, у тому числі через неналежний стан дорожнього покриття (вибоїни глибиною більше 25 сантиметрів), було скоєно більше 15 ДТП, на щастя, цьогоріч без летальних випадків", – йдеться у документі.

У найближчі 30 днів депаратмент житлово-комунального господарства має підготувати план реалізації цієї петиції та скерувати її на розгляд профільної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах