Водіям на замітку: на двох вулицях Личакова реорганізують рух

На вулицях Колумба і Тракт Глинянський у Львові реорганізують рух

На вулицях Колумба і Тракт Глинянський у Львові реорганізують рух

Події
05 грудня 2019 09:33

На перехресті вулиць Колумба – Тракт Глинянський у Львові нанесуть нову розмітку "вафельницю", аби автомобілі не заважали тим, хто виїжджатиме з вулиці Колумба. На цій же вулиці запровадять реверсивний рух. Нова організація дорожнього руху запрацює, коли Личаківська районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Як повідомив виконуючий обов'язки директора житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець, зранку й до 14:00 автомабілі зможуть рухатись вулицею Колумба у напрямку до центру, а після 14:00 навпаки – їхати з центру в напрямку Винників із можливістю повернути на вулицю Тракт Глинянський, пише tvoemisto.tv.

Окрім того, вулиця Тракт Глинянський матиме дві смуги руху. Водночас на Личаківській, між Пасічною і Голинського, буде заборонено хаотичне паркування та перенесено зупинку громадського транспорту далі за перехрестя у бік Винників. 

Під час реконструкції перехрестя планують побудувати кільце та додати ще одну смугу руху на Личаківській, тому така реорганізація тимчасова. За словами Олександра Одинця, це має вирішити проблему заторів на Личаківській та Пасічній. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах