"Ціную і бережу цю дружбу": "Міс Львів-2018" прокоментувала скандал із російським чиновником

Міс Львів-2018 Наталія Болюх прокоментувала скандал

Міс Львів-2018 Наталія Болюх прокоментувала скандал

Події
10 грудня 2019 10:19

Володарка титулу "Міс Львів-2018" та призерка конкурсу “Міс Україна-Всесвіт” 24-річна Наталія Болюх прокоментувала скандал, який розгорівся навколо неї, щодо поїздок у Росію.

Дівчина отримала багато запитів на інтерв’ю з приводу цієї ситуації. Вона зазначила, що що дуже пишається своїми титулами і тим, що вона українка та корінна львів'янка.

"Я завжди робила все, аби бути достойною цих титулів. Звичайно, як і всі ми, я дуже люблю свою країну і моя позиція стосовно цілісності одна: Україна єдина та неподільна від Криму до Києва, від Львова до Донецька", — написала Наталія Болюх на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона додала, що переживає через війну і, як і кожна українка, молиться про повернення українських військових додому. Та додала, що її російські друзі також уболівають про мир в Україні.

"Як і в більшості українців, у мене є друзі, які живуть у Росії, які поділяють мої думки і бачення. Всі хочуть миру для наших держав. Я ціную і бережу цю дружбу, тому й відвідала святкування дня народження моїх друзів у Москві. Я вірю, що ми зможемо повернути мир у наші домівки, єднаючись по обидва боки кордону", — йдеться у дописі.

Разом з тим, вона ніяк не пояснила, хто такий її друг Alik, з яким вона неодноразово була позначена на одних і тих самих фото, і чому на його сторінці в Instagram так багато фото з Держдуми Росії.

Міс Львів-2018 Наталія Болюх прокоментувала скандал

Міс Львів-2018 Наталія Болюх прокоментувала скандал

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах