Залишили у "Вікні життя": однорічну Вікторію влаштували в сім’ю

Однорічну дівчинку Вікторію, яку декілька днів тому залишили у «Вікні життя» у Львові, тимчасово влаштували в патронатну сім’ю. Фото умовне.

Однорічну дівчинку Вікторію, яку декілька днів тому залишили у «Вікні життя» у Львові, тимчасово влаштували в патронатну сім’ю. Фото умовне.

Події
03 сiчня 2020 17:15

Однорічну дівчинку Вікторію, яку декілька днів тому залишили у "Вікні життя" у Львові, тимчасово влаштували в патронатну сім’ю. Тут дитина зможе перебувати протягом 3-6 місяців. Поки дівчинка житиме в патронатній сім’ї, "Служба у справах дітей" шукатиме їй нових батьків.

"Зараз здійснюється підготовка документів для поставлення дитини на облік з усиновлення. Надіємось, що вже найближчим часом Вікторія матиме родину та люблячих батьків. Адже тільки у Шевченківському районі перебуває 18 громадян, які мають намір усиновити дитину", – зазначають в управлінні "Служба у справах дітей" Львівської міської ради.

Сироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина

До слова, зараз у Львові функціонує одна патронатна сім’я, і ще двоє кандидатів проходять відповідний курс навчань.

Нагадаємо, однорічну дівчинку залишили невідомі у "Вікні життя" Львівської міської дитячої лікарні 29 грудня. Разом з дитиною були пелюшки, дитяче харчування і записка: "Вікторія. 1 р.".

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах