Сироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина

Cироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина. Фото умовне.

Cироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина. Фото умовне.

Події
18 грудня 2019 09:17

Cироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина.

Дівчинка вже четвертий місяць перебуває у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Її організм дуже легко підхоплює різні інфекції. Тільки лікарі витягнуть її з одного захворювання, як вона підчеплює інше.

Cироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина. Фото Galnet.

Cироту Іринку, яка народилася з вагою 480 грамів, взяла під опіку львівська родина. Фото Galnet.

Львів'янка, яка стала для Іринки новою мамою, практично переселилася у її палату, днює і ночує біля неї. Вона дуже хоче, аби дівчинку якнайшвидше виписали з лікарні додому.

"Коли я побачила Іринку вперше, таку крихітку, беззахисну, я вже не могла більше про ніщо думати, тільки про неї. Усім дітям потрібні батьки, мама, тато, особливо коли вони хворіють. А біля Іринки нікого не було, а це так несправедливо. Ця дитина дуже потребує любові і ми готові з чоловіком усе це їй дати. Чоловік мене повністю підтримує", – розповіла zaxid.net Галина Білоусова.

Іринка – дуже життєрадісна дитина. Не зважаючи на хвороби, які наразі її не відпускають, вона дуже терпляча, лагідна й завжди усміхнена. Закордонні лікарі, які значно раніше почали виходжувати дітей з вагою менше 0,5 кг, і які вже мають певний досвід, кажуть, що передчасно народжені діти, які виховуються у сім'ях, значно швидше одужують, приходять до норми, наздоганяють у розвитку ровесників. Материнська любов, опіка і турбота творить дива.

Нагадаємо, 16 липня 2019 року маленькій львів'янці Іринці, яка народилася з критично малою вагою – всього 480 грамів, і від якої одразу ж відмовилися батьки, виповнилося рік. Крихітка – з двійні. На жаль, її братика врятувати не вдалося. Три місяці дівчинка провела у відділенні інтенсивної терапії, решту часу – у відділенні патології передчасно народжених, проте поборола усі недуги. Усміхнена, спокійна, активна. 18 липня дівчинку передали у будинок дитини. Кілька сімей захотіли її удочерити. Одна пара вже налагоджувала контакт з дитиною. У ніч проти 11 серпня "швидка" привезла дитину у лікарню з ознаками дихальної недостатності. У крихітки діагностували аспіраційну пневмонію. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах