Повернувся з Китаю: у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента

У Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента, який з кашлем і нежиттю повернувся напередодні з Китаю. Фото умовне.

У Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента, який з кашлем і нежиттю повернувся напередодні з Китаю. Фото умовне.

Події
28 сiчня 2020 09:56

У Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента, який з кашлем і нежиттю повернувся напередодні з Китаю.

Симптоми недуги хлопець відчув кілька днів тому, ще у Китаї, де кількість жертв коронавірусу вже сягла 106 людей. 

Як розповів Strana.ua заступник керівника Львівсього обласного лабораторного центру МОЗ Олег Когут, пацієнт хворіє з 23 січня. Юнака ізолювали в окремому боксі. Ретельні дослідження будуть проведені cьогодні, 28 січня.

Когут наголосив, що в разі виявлення коронавіруса, його "вогнище" вже локалізовано юнак перебуває в боксової палаті в інфекційному стаціонарі і "від нього вже ніхто не заразиться".

Відомо, що 19-річний студент прилетів з Китаю до Варшави, звідки вже їхав до Львова автобусом. Зараз намагаються встановити і водія перевізника, і пасажирів, які контактували з хлопцем. Окрім того, його мати зараз також в лікарні, проте без ознак захворювання.

Зазначимо, у Китаї кількість жертв коронавірусу nCOV вже сягла 106 людей. Вакцини від нього поки що немає. Співробітники лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я заявили, що, аби убезпечити співвітчизників від смертельного вірусу 2019-nCoV, зустрічатимуть усі літаки з Китаю.  Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах