Евакуювали з Китаю: як почувається студент, у якого запідозрили коронавірус

Лікарі розповіли про стан студента з Китаю, у якого запідозрили коронавірус.

Лікарі розповіли про стан студента з Китаю, у якого запідозрили коронавірус.

Події
29 сiчня 2020 17:24

Лікарі розповіли про стан студента, якого госпіталізували з кашлем і нежиттю до львівської лікарні після повернення з Китаю. 

За словами заступник директора з медичної частини Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігоря Берника, декілька днів хлопець лежав сам у палаті – в ізольованому боксі, який має вхід та вихід з вулиці. Та станом на середу, 29 січня, усі симптоми зникли.

"Збудника ГРВІ, а також грипу типів А і В, не виявлено. Тож пацієнт готується до виписки. Сьогодні або завтра піде додому, – повідомив Galnet Ігор Берник

Про пацієнта відомо, що у Китаї хлопець навчається на першому курсі. Та через епідемію усіх іноземних студентів евакуювали додому. 

Нагадаємо, 27 січня у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували студента, який з кашлем і нежиттю повернувся напередодні з Китаю. За інформацією Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на 28 січня у пацієнта спостерігався незначний риніт. 

Зазначимо, у Китаї кількість жертв коронавірусу nCOV вже сягла 106 людей. Вакцини від нього поки що немає. Співробітники лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я заявили, що, аби убезпечити співвітчизників від смертельного вірусу 2019-nCoV, зустрічатимуть усі літаки з Китаю. 

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Останні новини про коронавірус читайте у спецтемі.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах