Володимир Зеленський представив нового голову Львівської облдержадміністрації

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Львівської облдержадміністрації Максима Козицького. Фото Максим Козицький/Фейсбук.

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Львівської облдержадміністрації Максима Козицького. Фото Максим Козицький/Фейсбук.

Події
06 лютого 2020 16:21

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Львівської облдержадміністрації Максима Козицького.

Представлення відбулося сьогодні, 6 лютого, у місті Червоноград. Окрім Зеленського, на представлення приїхав також новопризначений міністр розвитку громад та територій львів’янин Денис Шмигаль, голова Офісу президента Андрій Богдан та міністр енергетики Олексій Оржель.


Що відомо про Максима Козицького


Народився у 1981 році у Львові. Навчався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького за спеціальністю "Лікувальна справа", інтернатуру пройшов у лікарні швидкої медичної допомоги за спеціалізацією "загальна хірургія". Протягом 2005-2007 років навчався у Києво-Могилянській академії, де отримав диплом магістра з менеджменту організацій, та в Інституті післядипломної освіти Львівського Національного університету імені Івана Франка, де здобув диплом спеціаліста з обліку та аудиту.

У 2007-2009 роках Максим Козицький працював в управлінні охорони здоров’я Львівської ОДА. Після звільнення зайнявся сімейним бізнесом. 

Одружений, має сина та доньку. Дружина Оксана Козицька працює асистенткою на кафедрі фізичного виховання і спортивної медицини Львівського національного медичного університету.

Зазначимо, що кандидатуру 38-річного Максима Козицького ще наприкінці грудня 2020 року погодив Кабмін. Козицький був одним із претендентів на посаду голови Львівської ОДА, якого Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у своєму Фейсбук-опитуванні у червні торік. Але тоді головою Львівської облдержадміністрації призначили Маркіяна Мальського. 24 грудня, під час засідання Ради регіонів, президент у прямому ефірі звільнив Мальського. 

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах