Молодий і багатий: на чому їздить, де живе і що зберігає у сейфі Маркіян Мальський

На чому їздить, де живе і чим володіє новий голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.

На чому їздить, де живе і чим володіє новий голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.

Події
09 липня 2019 16:54

Новопризначний голова  Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський задекларував 4,3 мільйона гривень доходів за 2018 рік, кілька квартир та Audi Q7. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Основний дохід Мальського у 2018 році – 3,8 мільйона гривень – дохід від підприємницької діяльності. Дохід його дружини – 4,6 мільйона гривень. 

Голова Львівської ОДА володіє трьома квартирами у Львові і 20% квартири батьків. Окрім того, разом із дружиною Андріаною Мальською має ще дві квартири у місті Лева. Останній, до слова, належить ще й земельна ділянка на Львівщині та 25% квартири в обласному центрі. 

Їздить Мальський на автомобілі Audi Q7, придбаному у 2018 році за 384 тисячі гривень. Також має право користування службовим автомобілем Mercedes консульства Австрії у Львові.

Сім'я Мальських володіє облігаціями підприємства "Провесінь Агроінвест" номінальною вартістю трохи більше 3,8 мільйона гривень. А Андріана Мальська – ще й облігаціями на 129 тисяч гривень.

На банківський рахунках Мальські зберігають 1,7 мільйона гривень. Окрім того, готівкою вдома у львівського губернатора лежать 56 тисяч доларів, 32 тисячі євро і 43 тисячі польських злотих. У його дружини – 33 тисячі доларів.

Нагадаємо, що 26 червня Кабмін погодив призначення Маркіяна Мальського головою Львівської облдержадміністрації. Він став наймолодшим керівником Львівської ОДА. Під час першої робочої наради, яка відбулася 8 липня, Мальський попросив підлеглих називати його "просто Маркіян". Що відомо про молодого дипломата.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах