Медики прикривали: у Львові водій під дією наркотиків заховався в лікарні

У Львові водій під дією наркотиків заховався у наркодиспансері

У Львові водій під дією наркотиків заховався у наркодиспансері

Події
08 лютого 2020 09:26

У Львові водій під дією наркотиків намагався сховатися у наркодсипансері. Медперсонал допомагав йому втекти від поліції. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

"На вулиці на вулиці Богдана Хмельницького патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля Skoda. 33-річний львів‘янин мав ознаки наркотичного сп‘яніння. Документів при собі не мав, сказав, що забув їх у наркодиспансері де проходить лікування замісною терапією", - повідомили правоохоронці.

Поліцейські пішли з порушником за документами у медзаклад. Коли патрульні підійшли до дверей, товариш і особа, яка відчинила їх, не давали можливості зайти інспекторам, а водій забіг у приміщення і почав втікати.

Патрульні наздогнали втікача. Втім, назустріч вибігла працівниця закладу і почала кричати, шарпати інспекторів і всіляко перершкоджати. До неї приєдналися пацієнти та завідувач. Патрульні знайшли його в одному із кабінетів, втім медперсонал та пацієнти не припинили втручатися.

Чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції для встановлення особи, оскільки документів він так і не надав, та складання адмінматеріалів. Там встановили, що два тижні тому, патрульні вже складали на чоловіка протокол за керування в стані наркотичного сп‘яніння.

Управління патрульної поліції скерує звернення у відповідні органи аби вони перевірили правомірність дій працівників медзакладу.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах