Відео: львів'янин притиснув руку патрульному і протягнув його за автомобілем

Львів'янин протягнув патрульного за автомобілем понад 100 метрів

Львів'янин протягнув патрульного за автомобілем понад 100 метрів

Події
09 лютого 2020 19:36

У Львові 24-річний водій затиснув руку склом автомобіля патрульному та протягнув його за машиною близько 100 метрів. Інцидент стався 8 лютого на вулиці Повітряній. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

"Оперативні працівники Управління протидії наркозлочинності повідомили, що цією вулицею невдовзі буде їхати автомобіль Renault Megane, в якому може перебувати особа у розшуку. В салоні, ймовірно, є наркотичні засоби",  повідомили правоохоронці.

Інспектори зупинили цей автомобіль на вулиці Ганкевича. Номерні знаки ледь проглядалися, тому поліцейські попросили водія вийти та усунути порушення.

Чоловік помітно нервував. Він лише трохи відчинив вікно і почав давати для ознайомлення документи. Раптом водій різко підняв скло і затиснув руку патрульному та рушив.

Протягнувши поліцейського близько 100 метрів, автомобіль зупинився. Львів‘янина затримали. Він мав ознаки наркотичного сп‘яніння. Його пасажирка, 34-річна львів‘янка, і справді виявилася у розшуку за крадіжку. У неї виявили речовину 10 грамів метадону.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та швидку допомогу для поліцейського.

Водій відмовився від перевірки на стан наркотичного сп‘яніння. Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах