Мільйон за добу: львів'ян кличуть долучитися до акції з озеленення України

Львів долучиться до акції мільйон дерев за 24 години.

Львів долучиться до акції мільйон дерев за 24 години.

Події
12 лютого 2020 15:34

Львів долучиться до ініціативи з озеленення України. У п'ятницю, 20 або 27 березня (залежно від погодних умов) впродовж 24 годин планується висадити 1 мільйон дерев по всій країні.

У місті Лева у рамках акції планують відновити втрачений у парку "700-річчя Львова" фруктовий сад, а також озеленити центр. 

Львів разом зі всією Україною долучиться до ініціативи з озеленення, під час якої висадять 1 мільйон дерев у різних куточках держави.

Львів разом зі всією Україною долучиться до ініціативи з озеленення, під час якої висадять 1 мільйон дерев у різних куточках держави.

Громадська організація "Добро.Дій" висаджує дерева вже протягом 8 років. "Цього року ми, розуміючи важливість висаджування дерев у контексті зміни кліматичних умов на планеті, вирішили приєднатись до глобальної ініціативи з озеленення України та висадити на Львівщині 250 тис. дерев за 24 години. Просимо усіх охочих та небайдужих долучатись до цієї великої справи", — зазначив голова ГО "Добро.Дій" Ігор Дулин.

Нагадаємо, раніше для покращення екологічного стану та озеленення Львова було розроблено карту "Долучись до озеленення міста". На карті позначено місце висадки дерев або кущів, порода саджанця та його кількість, а також характеристики саджанців. Висадку дерев та кущів обов’язково необхідно погоджувати з районною адміністрацією.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах