Дістав: у центрі Львова муніципали побили чоловіка

Працівники "Муніципальної варти" побили нетверезого чоловіка

Працівники "Муніципальної варти" побили нетверезого чоловіка

Події
24 лютого 2020 13:01

Працівники "Муніципальної варти" побили нетверезого чоловіка, який поводився неадекватно і чіплявся до людей у центрі Львова. Один з муніципалів вдарив хулігана у голову, а потім розпилив в обличчя перцевий газ.

Інцидент стався у неділю, 23 лютого, у скверику на вулиці Валовій. Очевидці зафіксували конфлікт на відео. Обержно, на записі присутня ненормативна лексика.

На відео видно, як один з працівників "Муніципальної варти" дає ляпаса чоловіку, який сидить на лавці. У відповідь той теж намагається вдарити муніципала, а той розпиляє перцевий газ йому в лице. Після цього муніципал разом з двома своїми колегами просто покидає місце сутички.

Директор "Муніципальної варти" Павло Пец пояснив ZAXID.NET, що муніципали відповідали на дії неадекватного чоловіка. Він проведе службове розслідування через цей випадок. 

"Це дуже відома нам людина, яка постійно буває в стані алкогольного сп’яніння в центральній частині міста, чіпляється до туристів і мешканців. Раніше це все обмежувалось тим, що ми отримували скарги на "Гарячу лінію міста", що особа поводитися неадекватно, і наші патрулі просто його виводили за межі центральної частини міста", — розповів Павло Пец.

За його словами, вчора цього чоловіка двічі виводили з центру. Однак, люди знову поскаржилися на нього. Муніципали намагалися вкотре вивести його з центру, однак той почав розпускати руки до працівників.

"Відповідно начальник відділу охорони громадського порядку прийняв рішення, і це переросло у те, що було на відео. Тобто це не був якийсь спонтанний випадок, це не була просто людина, яка впала на лавку", – пояснив дії своїх підлеглих Павло Пец.

Павло Пец також розповів, що раніше муніципали викликали поліцію, коли отримували виклики про агресивну поведінку цього чоловіка, але це не давало результатів. Він додав, що муніципали можуть використовувати перцевий газ за необхідності і газовий балончик входить в екіпірування патрульних.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах