Доспівались: Зоряна Скалецька перевірить дії працівників Винниківського госпіталю

Зоряна Скалецька заявила, що розбереться з медиками Винниківського госпіталю, які влаштували протест проти розміщення у них  українців, евакуйованих з Китаю.

Зоряна Скалецька заявила, що розбереться з медиками Винниківського госпіталю, які влаштували протест проти розміщення у них українців, евакуйованих з Китаю.

Події
27 лютого 2020 11:10

Міністерка охорони здоров’я України Зоряна Скалецька заявила, що розбереться з медиками Винниківського госпіталю, які 19-20 лютого влаштували протест проти розміщення в медзакладі українців, евакуйованих з Китаю. Про це Зоряна Скалецька розповіла в інтерв’ю УП.

"Ми ще будемо розбиратися з діями медичних працівників, які ще з університету знають порядок таких навчань. Тому ці заяви лікарів, які лунали, вражають", – сказала Скалецька, додавши, що зрив виконання тих чи тих рішень зменшує ефективність в системі державного управління.

Ще не вмерли: новину про те, що українців з Уханя везуть не до них, львівські лікарі відзначили гімном

"Уявіть собі, що хтось проводить навчання щодо протипожежної безпеки, а, натомість, замість евакуюватися хтось каже: "А ми не вийдемо". В країні має бути порядок", – заявила Зоряна Скалецька.

Міністерка пообіцяла, що проведе розмову зі своїми заступниками та керівниками департаменту, аби розібратись у ситуації, що виникла у Винниках.

Нагадаємо, 19 лютого медперсонал Винниківського госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи та мешканці Винників заблокували в'їзди до шпиталю через інформацію про можливе розміщення у них евакуйованих з Китаю українців. 

Додамо, що у Львові, задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. 

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах