Тест негативний: в Україні стало на одного хворого коронавірусом менше

В Україні стало на одного хворого коронавірусом менше. Фото: РБК Україна

В Україні стало на одного хворого коронавірусом менше. Фото: РБК Україна

Події
16 березня 2020 13:29

У Чернівцях пацієнту, який першим захворів в Україні на коронавірус, зробили повторний тест на Covid-19 і результат виявився негативним. Тож, можливо, в Україні стало на одного хворого коронавірусом менше.

Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак. За словами чиновниці, через дві доби у чоловіка повторно відберуть зразки. Якщо результат знову буде негативним – можна говорити про одужання пацієнта. Тоді й обговорюватимуть його виписування з медичного закладу.

Зазначимо, перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у Чернівцях. Захворів чоловік, який приїхав в Україну на машині з Румунії, а раніше він відпочивав і Італії, де зараз бушує епідемія Covid-19. Також сьогодні у Чернівецькій області підтвердили ще два випадки захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, у Львові збільшилась кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус до восьми чоловік. Відомо, що серед пацієнтів, у яких підозрюють COVID-19, є двоє мешканців Дрогобицького району, одна жителька Перемишлянського району та п’ятеро львів’ян.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах