Ховався у шафі: у Львові затримали небезпечного злочинця

Ховався у шафі: у Львові затримали небезпечного злочинця фото

Ховався у шафі: у Львові затримали небезпечного злочинця фото

Події
24 березня 2020 17:53

У Львові затримали 33-річного чоловіка, якого розшукували майже два роки. У 2018 році під час конфлікту від вистрелив у чоловіка і втік.

Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Чоловік переховувався в одному з приватних будинків у Львові. Аби правоохоронці не могли його знайти, він заховався у шафу під купою одягу.

Аби правоохоронці не могли його знайти, чоловік заховався у шафу.Аби правоохоронці не могли його знайти, чоловік заховався у шафу.

«Під час досудового розслідування було встановлено, що зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Також оперативники та слідчі зібрали матеріали щодо його причетності до ще одного злочину», – йдеться у повідомленні.

У Львові затримали 33-річного чоловіка, якого розшукували майже два роки. У Львові затримали 33-річного чоловіка, якого розшукували майже два роки.

Слідчі поліції, за погодження прокуратури Львівської області, вже повідомили затриманому про підозру за вчинення двох кримінальних правопорушень – замах на вбивство та хуліганство. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали чоловіка, який їх викликав, забувши, що він у розшуку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах