Карантин: гірськолижний курорт "Буковель" закрили

Карантин: гірськолижний курорт "Буковель" закрили фото

Карантин: гірськолижний курорт "Буковель" закрили фото

Події
25 березня 2020 12:44

Сьогодні, 25 березня, гірськолижний курорт «Буковель» закрили на карантин, тож зимовий сезон катання закінчився достроково.

Як повідомили представники курорту «Буковель», основною причиною такого рішення є відсутність достовірної інформації, зокрема відсутність відповідей на запитання щодо кількості інфікованих в Україні та готовності медичних установ надати кваліфіковану допомогу хворим на коронавірус тощо.

«Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в даній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту — це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати», - йдеться у повідомленні.

Усіх, хто вже забронював проживання у готелях «Буковелю» на найближчий період, просять звертатися на пошту: web@bukovel.com.

Зазначимо, в Івано-Франківській області, де й розташований гірськолижний курорт «Буковель», зафіксовано п’ять випадків зараження коронавірусом, один з них – летальний.  

Нагадаємо, на період карантину, до 3 квітня, у Львові вся розважальна індустрія міста припинила роботу для запобігання поширенню коронавірусу Covid-19.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах