Пора додому: в Україні від коронавірусу одужало четверо людей

Пора додому: в Україні від коронавірусу одужало четверо людей фото

Пора додому: в Україні від коронавірусу одужало четверо людей фото

Події
27 березня 2020 12:29

В Україні від коронавірусу одужало четверо людей, усі вони – мешканці Чернівецької області.

Про це VG Львів повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоров’я України.

Трьом дорослим та одній дитині медики зробили повторні лабораторні тести на COVID-19 та вони показали негативний результат, тобто коронавірусної інфекції не виявили. Тож усі четверо пацієнтів найближчим часом повернуться додому.

Крім того, ще в однієї людини ПЛР-тест на COVID-19 двічі поспіль показав негативний результат. Наразі очікують висновки лікарів щодо виписки.

Додамо, перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у Чернівцях. Захворів чоловік, який приїхав в Україну на машині з Румунії, а раніше він відпочивав і Італії, де зараз бушує епідемія Covid-19. Чоловік перебував на ізоляції в лікарні, згодом пацієнту двічі робили повторний аналіз на коронавірус і результати були негативними. 20 березня пацієнта виписали з лікарні і він повернувся додому.

Нагадаємо, наразі Чернівецька область лідирує по кількості хворих на коронавірус, тут зафіксовано 47 випадків зараження і один з них – летальний. Загалом, станом на 10:00 27 березня, в Україні 218 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах