Фотофакт: у центрі Львова встановили гігантську маску

Фотофакт: у центрі Львова встановили гігантську маску фото

Фотофакт: у центрі Львова встановили гігантську маску фото

Події
27 березня 2020 15:46

У центрі Львова з’явилася величезна медична маска. Її встановили у сквері На валах, що навпроти Львівської облдержадміністрації, із надписом «Я – маска. Одягніть мене, будь ласка».

Автор інсталяції під нікнеймом dart_painter поділився фото в Інстаграм зазначивши, що цією роботою він хотів передати атмосферу сучасного дня і продемонструвати переживання багатьох людей.

«Всі ви знаєте, що живемо ми з вами у непрості часи, на даному етапі куди б ти не пішов, ти скрізь будеш бачити маски, які за невеликий проміжок часу стали частиною нашого життя і даний період у всіх викликатиме одні і ті ж асоціації. Також, даною роботою, я звертаюся до всіх людей, які халатно ставляться до карантину. Мийте руки і носіть маски», - йдеться у дописі митця.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Знаю, знаю, знаю. Усіх уже дістав цей вірус і все, що з ним пов‘язано. Багатьом ця робота не сподобається, хтось навіть може сказати, що такою інсталяцією я нагнітаю навколишню атмосферу, але робилася вона з іншою метою. Всі ви знаєте, що живемо ми з вами у непрості часи, на даному етапі куди б ти не пішов, ти скрізь будеш бачити маски, які за невеликий проміжок часу стали частиною нашого життя і даний період у всіх викликатиме одні і ті ж асоціації. Одним із завдань мистецтва є передача атмосфери, духу, часу в який ми з вами проживаємо, що я і намагався продемонструвати даною роботою. Намагався показати свої переживання і переживання багатьох людей, показати все таким, яким воно є. Також, даною роботою, я звертаюся до всіх людей, які халатно ставляться до карантину. Мийте руки і носіть маски. Попіклуйтеся про себе і своїх близьких. #стритарт #streetart #граффити #graffiti #инсталяция #львів #dart_painter #львов #маска #уличноеискусство #залишайсявдома

Публикация от Street Artist (@dart_painter)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах