Актори, співаки та політики: хто з відомих людей захворів на коронавірус

Хто з відомих людей захворів на коронавірус. Фото: ТСН

Хто з відомих людей захворів на коронавірус. Фото: ТСН

Події
30 березня 2020 13:37

У світі вирує пандемія коронавірусної інфекції, число хворих вже перевищує 600 тисяч людей і щодня цей показник лише збільшується. COVID-19 вже забрав життя понад 25 тисяч осіб. Не оминула недуга й популярних людей – акторів, співаків та політиків.

VG Львів дізнався, хто з відомих людей захворів на коронавірус.

Актори та акторки

Першим з відомих осіб ошелешив новиною про інфікування коронавірусом популярний голлівудський актор Том Хенкс. У нього разом із дружиною Рітою Вілсон з’явились симптоми нової недуги після поїздки в Австралію, а вже 11 березня аналізи підтвердили діагноз - COVID-19. Американський актор поділився невтішною новиною із своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram. Хенкс з дружиною проходили лікування в лікарні міста Голд-Кост, зараз вони перебувають на карантині вдома.

Французька акторка та модель українського походження Ольга Куриленко 15 березня повідомила, що хворіє коронавірусом. Наразі «дівчина Бонда» поборола недугу, симптомів вже немає, проте Ольга залишаться на самоізоляції. Як акторка повідомила у соціальній мережі Instagram, вона насолоджується відпочинком та проводить час з сином.

Актор Крістофер Хівью, який зіграв у серіалі «Ігри Престолів» ватажка здичавілих Тормунда, здав тест на вірус 17 березня - він так само виявився інфікованим.

Переглянути цей допис в Instagram

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

Допис, поширений Kristofer Hivju (@khivju)

А 16 березня отримав позитивний результат тесту на коронавірус британський актор Ідріс Ельба, відомий з кінофільму «Форсаж». Як чоловік написав в Twitter, він підхопив коронавірус під час рекламної фотосесії з дружиною прем'єра Канади Софі Трюдо, у якої через тиждень також виявили інфекцію.

19 березня поповнила лави захворілих на коронавірус ще одна зірка "Ігри престолів" -  Індіра Варма. У серіалі актриса зіграла роль Еллара Сенд - коханки Оберіна Мартелла.

Музичні зірки

22 березня стало відомо, що захворів 79-річний іспанський тенор Пласідо Домінго. Як у Фейсбуці розповів співак, у нього була висока температура та кашель, коли тест підтвердив наявність в організмі коронавірусної інфекції. Артист зараз знаходиться в Мексиці.

Днями світ сколихнула новина про зараження коронавірусом соліста німецької групи «Rammstein» Тилля Ліндеманна. Проте діагноз не підтвердився – тест показав негативний результат, тобто COVID-19 не виявлено.

Політики

Також занедужав коронавірусом прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Наразі чоловік перебуває на самоізоляції в своїй резиденції на Даунінг-стріт, 10. Водночас Борис Джонсон  продовжує керувати урядом по відеозв'язку. Про це він повідомив у соціальній мережі Twitter.

Ряди інфікованих коронавірусом поповнив  Принц Уельський Чарльз, наразі він перебуває на самоізоляції в маєтку Біркхолл, що в Шотландії. У Принца з’явились симптоми COVID-19 через два тижні після зустрічі з 62-річним князем Монако Альбером II, у якого раніше виявили інфекцію. Вони сиділи навпроти на заході «WaterAid» в Лондоні.

Міністр внутрішніх справ Австралії Пітер Даттон перевірився на коронавірус та отримав позитивний результат тесту, тобто інфекція є в організмі.

Заразилась перша урядовиця Іспанії - міністерка з питань рівності Ірен Монтеро.

У Великій Британії коронавірусну інфекцію підхопила членкиня парламенту країни та міністерка з питань безпеки пацієнтів, попередження самогубств та психічного здоров'я Надін Дорріс.

Крім того, представник Ельзасу в Національних зборах Франції Жан-Люк Райцер захворів на коронавірус. 68-річного чоловіка госпіталізували у важкому стані до лікарні Мюлуза з проблемами дихання. Діагноз коронавірусна інфекція вже підтверджено.

Також лабораторні аналізи підтвердили, що міністр культури Франції Франк Рістер інфікувався коронавірусом.

Спортсмени

Знаменитий італійський футболіст, технічний директор "Мілана" Паоло Мальдіні теж заражений коронавірусів. Крім того, заражений і син Паоло - 18-річний гравець клубу Даніель Мальдіні. Вони обидва вже провели два тижні вдома на карантині.

Головний тренер лондонської команди "Арсенал" Мікель Артета здав тест на коронавірус і результат виявився позитивним. У зв’язку з цим базу команди закрили на карантин.

Також захворів популярний італійських футболіст "Сампдорія" Маноло Габб'ядіні.

Ще один спортсмен, чию історію хвороби жваво обговорюють у соціальних мережах, - гравець НБА Руді Гобер помацав всі мікрофони, посміявшись із запитання про небезпеку коронавірусу. А вже через два дні у нього виявили саме цей вірус. Національна баскетбольна асоціація оголосила про призупинення сезону на невизначений термін.

Захисник футбольної команди «Ювентус» Даніеле Ругані також інфікований коронавірусом COVID-19.

Не оминув коронавірус й центрального захисника німецької футбольної команди "Ганновер 96" Тімо Хюберса. Тест підтвердив діагноз COVID-19 у 23-річного гравця другої Бундесліги.

Письменники

Письменник і перекладач Борис Акунін (справжнє ім'я - Григорій Чхартішвілі) захворів на COVID-19 та написав про це у  Facebook. 63-річний Акунін пообіцяв повідомити подробиці, як тільки його самопочуття поліпшиться, зазначивши, що «страх перед коронавірусом набагато страшніший самого коронавіруса».

Фотожаби: як у соцмережах львів’яни жартують на тему коронавірусу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах