У 195 країн: з 1 квітня в Україні запрацює прискорена поштова доставка EMS

У 195 країн: з 1 квітня в Україні запрацює прискорена поштова доставка EMS фото

У 195 країн: з 1 квітня в Україні запрацює прискорена поштова доставка EMS фото

Події
31 березня 2020 16:32

Від завтра, 1 квітня, «Укрпошта» стане національним оператором зв'язку, що  надаватиме послугу прискореної міжнародної поштової доставки EMS (Express Mail Service) в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як йдеться у повідомленні, з 1 квітня 2020 року послуги EMS для 90% всіх відправлень надаватимуть за новою зниженою ціною: для відправлень вагою до 2 кілограмів користувачі отримають на 40% дешевшу доставку, ніж раніше пропонувало Державне підприємство спеціального зв’язку, а для відправлень вагою до 10 кілограмів – на 20 % нижчу ціну.

Від завтра скористатись послугою можна буде у майже у тисячі відділень «Укрпошти», а з 1 червня понад 4 тисячі автоматизованих відділень компанії зможуть приймати EMS відправлення на експорт.

«На час обмежень, спричинених пандемією та масовим скасуванням пасажирських авіарейсів, більшість країн світу внесли обмеження на опрацювання відправлень EMS. Саме тому до кінця дії карантину послуга працюватиме для 57 країн. Для відправки експорту будуть використовуватися вантажні авіаперевезення. Після стабілізації авіасполучення та відновлення повноцінної роботи національних пошт середній загальний термін доставки становитиме 7–10 днів для ключових країн Європи, Азії та США і сервіс буде доступний для доставки до 195 країн», – кажуть у компанії.

Зазначимо, що до відправлення приймають документи та товари вагою до 30 кг.

EMS – сервіс прискореної міжнародної доставки, що надають національні поштами-учасниці Всесвітнього Поштового Союзу. Відправлення EMS «Укрпошта» доставлятиме лише авіашляхом.

Нагадаємо, на Львівщині напередодні Нового року чоловік вирішив відправити поштою до столиці протипіхотну міну.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах