Група ризику: з якими супутніми хворобами найчастіше вмирають від COVID-19

Група ризику: з якими супутніми хворобами найчастіше вмирають від COVID-19 фото

Група ризику: з якими супутніми хворобами найчастіше вмирають від COVID-19 фото

Події
01 квiтня 2020 13:23

Станом на 1 березня в Україні зафіксовано 17 смертей від коронавірусної інфекції. Більшість померлих від COVID-19 хворіли також на цукровий діабет.

Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, пише «Варта-1».

«Потрібно наголосити, що сьогодні в статистику летальних випадків від коронавірусної хвороби потрапляють всі випадки, в яких ми діагностували COVID-19. Це не значить, що у всіх 17 випадках коронавірусна хвороба призвела до летального наслідку. Проводячи аналіз і розглядаючи кожен конкретний випадок, ми відслідковуємо, що смерть відбувається з інших причин. Найбільша кількість летальних випадків сьогодні реєструється у хворих із цукровим діабетом», – прокоментував Віктор Ляшко.

За словами заступник міністра охорони здоров’я, в групі ризику перебувають люди похилого віку, особливо з хронічними захворюваннями та недугами, які пригнічують імунну систему.

Нагадаємо, станом на 10:00 1 квітня в Україні зафіксовано 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. В країні від коронавірусної інфекції померло 17 людей, ще 10 пацієнтів одужало. Загалом в Львівській області зафіксовано 7 випадків захворювання на Covid-19.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах