Шашликів не буде: у Львівській області заборонили відвідувати ліси

Шашликів не буде: у Львівській області заборонили відвідувати ліси фото

Шашликів не буде: у Львівській області заборонили відвідувати ліси фото

Події
02 квiтня 2020 18:00

На час карантину у Львівській області заборонили відвідувати ліси, зони відпочинку та торфовища.

Як повідомили у пресслужбі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, така заборона почне діяти від суботи, 4 квітня.

«Для запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції та з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах області, Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та державними лісогосподарськими підприємствами ухвалено рішення заборонити відвідування населенням лісових масивів, зон відпочинку на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів з 4 квітня 2020 року», - йдеться у повідомленні.

Заборона відвідування лісів діятиме до стабілізації епідеміологічної ситуації та на період високого та надзвичайно високого класів пожежної безпеки.

Протягом дії заборони у лісах проводитимуть спільні патрулювання працівників лісової охорони та поліції. Порушників штрафуватимуть.

Нагадаємо, у Львові посилили правила карантину. Тепер у місті також заборонено користуватись дитячими та спортивними майданчиками, їсти чи пити у парках та скверах, заходити у громадський транспорт та громадські заклади (супермаркети, ринки) без масок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах