Дізнайся: де у Львові лікуватимуть хворих на коронавірус вагітних

Дізнайся: де у Львові лікуватимуть хворих на коронавірус вагітних фото

Дізнайся: де у Львові лікуватимуть хворих на коронавірус вагітних фото

Події
06 квiтня 2020 11:25

У Львові вагітних жінок, які захворіли на коронавірусну інфекцію,  прийматимуть у першому міському пологовому будинку, що на Мечнікова.

Про це пише Tvoemisto.tv.

У пологовий на Мечнікова прийматимуть породіль і зі Львова, і з області. Водночас, ще з початку пандемії у кожному пологовому стаціонарі обладнали палати-ізолятори, куди госпіталізують пацієнток із ознаками ГРВІ. Наразі вагітних із підтвердженим Covid-19 у Львові немає.

«Усі породіллі із ознаками ГРВІ будуть госпіталізовуватись на Мечнікова, але якщо це ургентна госпіталізація і невідкладний стан, то таких пацієнток везтимуть у найближчий до них заклад, що зможе надати допомогу. Для цього і палати-ізолятори», – зазначив в. о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько.

Оскільки пологовий на Мечнікова визначили інфекційним, то туди братимуть лише пацієнток, які мають підозру на коронавірус або ознаки ГРВІ. Звільнити стаціонар пологового мають до 8 квітня.

Крім того, у перший пологовий перевезуть обладнання, якого бракує для хворих з коронавірусом, а медики будуть забезпечені індивідуальним захистом. Також на Мечникова працюватимуть спеціалісти, яких там може бракувати для лікування Covid-19, і нададуть тести визначення коронавірусу.

Нагадаємо, за чотири дні в перинатальному центрі Івано-Франківська померло троє жінок. Підозрюють коронавірус COVID-19.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах