Пред'яви перепустку: громадський транспорт Львова перевели у режим спецперевезень

Громадський транспорт Львова перевели у режим спецперевезень фото

Громадський транспорт Львова перевели у режим спецперевезень фото

Події
06 квiтня 2020 17:24

З понеділка, 6 квітня, громадський транспорт Львова перевели у режим спецперевезень. Відповідне рішення прийняте комісією техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Львові.

Так, відсьогодні рішенням комісії заборонено перевезення пасажирів у міському громадському транспорті, окрім працівників сфер, що забезпечують життєдіяльність міста: медичних закладів, продовольчого забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, зв’язку та комунікацій, банків, прокуратури, судів та соцслужб, фахівців, які здійснюють енерго- та водозабезпечення тощо.

Ці працівники мають мати про собі відповідні посвідчення. 

"Ми зобов’язали керівників тих установ, працівники яких можуть їздити громадським транспортом, надати працівникам посвідчення або довідки, які засвідчують, що працівники працюють на даних підприємствах. Якщо це довідка, то вона має бути підписана керівником і з мокрою печаткою. Відповідальність за наявність довідки несе пасажир. Поліція буде перевіряти пасажирів громадського транспорту щодо того, чи вони мають право на проїзд, тому пасажири мають надати документ, який засвідчує підставу на проїзд в транспорті", — розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у Львові заборонили мешканцям перебувати за межами помешкання без захисної маски чи респіратора. 

Додамо, що впродовж 5 квітня у Львівській області підтвердили одинадцять нових випадків захворювання на коронавірус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах