Ні в'їхати, ні виїхати: на межі Львівської області встановлять блокпости

Ні в'їхати, ні виїхати: на межі Львівської області встановлять блокпости фото

Ні в'їхати, ні виїхати: на межі Львівської області встановлять блокпости фото

Події
07 квiтня 2020 12:19

На усіх в’їздах-виїздах з Львівської області встановлять блокпости, які контролюватимуть рух між містами.

Як повідомили в пресслужбі Львівської облдержадміністрації, на Львівщині облаштують 14 стаціонарних постів, а також будуть мобільні.

«Буде організовано 14 стаціонарних постів на межах в’їзду/виїзду у 5 областей. На них буде організовано моніторинг стану здоров’я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури», — йдеться в повідомленні.

За інформацією ZAXID.NET, такі пости охоплять усі дороги на виїзді з Львівщини у суміжні регіони — Волинську, Рівненську, Тернопільську, Івано-Франківську, Закарпатську області. Вони почнуть працювати в ніч з середи, 8 квітня, на четвер, 9 квітня.

На Львівщині планують облаштувати від 14 до 20 таких пунктів. З них 14 — стаціонарні на межі з суміжними областями, а інші - мобільні. На цих блокпостах чергуватимуть представники поліції, Нагвардії, ДСНС, медики і, можливо, представники місцевого самоврядування.

Додамо, станом на 7 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1462 випадки COVID-19.

Нагадаємо, на Буковині ввели особливий режим в'їзду та виїзду на територію області. Відтепер там в'їзд та виїзд дозволено виключно для перевезення вантажів, транзитного транспорту, а також транспорту установ, які забезпечують життєдіяльність області. Крім того, дозволено в’їзд на територію області транспорту громадян які зареєстровані в Чернівецький області, проживають в ній та повертаються до місця постійного проживання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах