Ні в’їхати, ні виїхати: Буковину закрили

Ні в’їхати, ні виїхати: Буковину закрили  фото

Ні в’їхати, ні виїхати: Буковину закрили фото

Транспорт та інфраструктура
03 квiтня 2020 12:58

На Буковині ввели особливий режим в'їзду та виїзду на територію області. Про це повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

«Сьогодні з 00.00 буде введено режим заборони в'їзду та виїзду з області», – написав Каспрук увечері 2 квітня.

За його словами, в'їзд та виїзд дозволено виключно для перевезення вантажів, транзитного транспорту, а також транспорту установ, які забезпечують життєдіяльність області. Крім того дозволено в’їзд на територію області транспорту громадян які зареєстровані в Чернівецький області, проживають в ній та повертаються до місця постійного проживання.

«Прошу всіх врахувати. Чернівчан прошу повертатись і залишатись вдома. Гостям побажати щасливої дороги. І всім нам здоров'я!», – зазначив Каспрук.

Пізніше він уточнив, що закриття кордонів області перенесли на полудень 3 квітня, щоб усі охочі могли встигнути здійснити заплановані поїздки.

«Вдячний керівництву ОДА за мудре рішення відтермінувати закриття кордонів області на 12 годин. Замість 00.00 годин третього квітня кордони закриють в полудень. У громадян ще є час для реалізації своїх планів. Друзі, не зволікайте!», – написав міський голова Чернівців.

Нагадаємо, станом на 10:00 3 квітня в Україні зафіксовано 942 підтверджених випадків COVID-19. За добу було зафіксовано 138 нових випадків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах